Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

SPARA
85%
Outlet

Safekid Cleaner

OUTLET
Vad innebär att köpa en produkt på vår Outlet? Produkten är kontrollerade och är i A skick (som ny). Inga synliga skador eller åverkan finns. Produkten kan vara ett återköp, visningsexemplar eller utförsäljning. Du har samma garantier som om det vore en helt ny produkt. Villkor: Rabattkoder gäller ej för produkter i OUTLET.


Det är otroligt viktigt att tvätta händerna för att minska smittspridning. Även efter att du själv tvättat dina händer – är din mobil, nycklar eller klocka fortfarande smutsig. Studier visar att du använder mobilen ca 150 ggr per dag och att den då innehåller många fler bakterier än t.ex. på en toalettsits!

 

 • Miljövänlig skonsam rengöring av din mobil
 • Passar även utmärkt till våra SAFEKID klockor eller smycken och andra smådelar.
 • Tar bort 99.9% bakterier.
 • Ladda mobilen trådlöst ovanpå boxen med QI.
 • Tar ca 8 minuter att rengöra.
 • Klarar mobiler upp till 7″ storlek.
 • Lämpar sig bra till några av våra klockmodeller: SAFE23,  Junior T6, SK400, SK400X och SPORT 2G.

149 kr

Endast 1 kvar i lager

agsdix-fas fa-box-open

Skickas med DHL

Artikelnr: safekid-cleaner-s2 Kategorier: , , , Etikett:

Hur mycket bakterier kan det finnas på en mobiltelefon eller en surfplatta? Forskare vid University of Oregon i USA har hittat upp till 7000 bakterier på mobiltelefoner när de testat dem för bakterier och virus. De flesta av dessa bakterier är inte farliga, men vissa av dem kan göra dig sjuk. Oftast är din mobil eller klocka 10 ggr smutsigare än toasitsen!

Använd vår SAFEKID Cleaner att rengöra din SAFEKID klocka, nycklar eller din mobil.

Hur fungerar det?

Den använder UVC-ljus för att döda 99,99% bakterier (UV-ljus vid våglängden 253,7 nm absorberas lätt av organismer). Det är organism av bakterier som Escherichia coli, staphylococcus aureus, candida albicans.

De flesta saneringsmedel använder ultraviolett för att bekämpa bakterier. Endast UVC-ljus 253,7nm fungerar för att döda bakterier.
Det är en liten UV-lampa inuti enheten. UV-strålen absorberar och bestrålar på mikroorganismer eller föremålet. Det påverkar och förstör sedan bakteriens DNA, och slutligen blir objektet desinfekterat.

99.9%

DÖDAR UPP TILL 99% AV BAKTERIER – Använder ultraviolett ljus för att döda bakterier, virus och mögel från hushållsprodukter.

SÄKER ATT ANVÄNDA – Automatisk indikering och intelligent, endast UV-ljuset som riktas mot de produkter du behöver steriliseras.

LÄTT ATT ANVÄNDA & BÄRABärbar att bära med liten storlek och lätt vikt, kompakt storlek.

Mer information

Vikt 1 kg

Egenskaper

 • Aromaterapi – går att ha i luktencesens för fräsch doft. (köps separat)
 • 2st UV lampor steriliserar bakterier på objekten.
 • Storlek: 203x126x41mm
 • Insidans storlek: 186x103x13mm’
 • Vikt: 345g
 • Input volt: DC 9V / 1.67A
 • Ultraviolet tube storlek: 5×50 mm
 • Tube output power: 2×0.9 W
 • Ultraviolet Våglängd: 253.7 nm
 • Tid för fullständig rengöring: 8 minuter
 • Medföljer: USB C laddsladd.
 • Laddas enkelt med en USB laddare (medföljer ej)
RENGÖRA MOBILEN MED SAFEKID CLEANER
Rengöra mobilen på ett säkert sätt
rengöra mobilen på språng

Rengöra mobilen med SAFEKID Cleaner

Den använder UVC-ljus för att döda 99,99% bakterier (UV-ljus vid våglängden 253,7 nm absorberas lätt av organismer). Det är organism av bakterier som Escherichia coli, staphylococcus aureus, candida albicans.

De flesta saneringsmedel använder ultraviolett för att bekämpa bakterier. Endast UVC-ljus 253,7nm fungerar för att döda bakterier.
Det är en liten UV-lampa inuti enheten. UV-strålen absorberar och bestrålar på mikroorganismer eller föremålet. Det påverkar och förstör sedan bakteriens DNA, och slutligen blir objektet desinfekterat.

Att rengöra mobilen är nästan lika viktigt som att tvätta händerna. Samma gäller för exempelvis dina nycklar och din klocka. Med våra nya produkt SAFEKID Cleaner kan du rengöra mobilen, nycklarna och din klocka med samma apparat. Den använder ultraviolett ljus för att döda bakterier, virus och mögel och dödar upp till 99 % av dessa.

Rengöra mobilen – nästan lika viktigt som att tvätta händerna

Studier har visat att vi använder mobilen ungefär 150 gånger varje dag. Forskare på University of Oregon i USA har upptäckt att det kan finnas upp till 7 000 bakterier på våra mobiltelefoner. Många av bakterierna är inte farliga men vi kan bli sjuk på grund av vissa av dem. Det räcker alltså inte bara att tvätta händerna, vi måste också rengöra mobilen, nycklar och klockor som kommer i kontakt med våra händer ofta.

Rengöra mobilen med SAFEKID Cleaner – Hur går det till?
För att rengöra mobilen med SAFEKID Cleaner lägger du mobilen i den och väntar ungefär 8 minuter. När den rengör mobilen använder den ett UVC-ljus som dödar bakterier med 99.99 %. Den fungerar inte bara bra för att rengöra mobilen utan även klockor från SAFEKID går jättebra att rengöra. Dessutom kan du också lägga dina nycklar i apparaten för att rengöra även dessa.

Rengöra mobilen på ett säkert sätt
Det tar endast ca 8 minuter att rengöra mobilen med SAFEKID Cleaner och den är säker att använda. Den har automatisk indikering och intelligent och det är endast UV-ljuset som riktas mot det du vill rengöra. Många tänker inte på att nycklar och klockor också behöver rengöras, med den här produkten kan du inte bara rengöra mobilen utan också klockor från SAFEKID och dina nycklar.

Den är lätt att använda och bära med sig för att rengöra mobilen på språng
SAFEKID Cleaner är inte bara lätt att använda utan också väldigt smidig att bära med sig i väskan för att kunna rengöra mobilen när du är på språng. Den har en liten och kompakt storlek och är bärbar, dessutom är den miljövänlig. Slipp spray och rengöringsdukar och använd istället SAFEKID Cleaner för en skonsam och enkel rengöring av mobilen, nycklar och klockor.