Fungerar GPS klockan utan SIM kort?

-Nej, våra SAFEKID klockor positionerar sig via GSM nätet och kräver ett laddat simkort med Tal/SMS/Surf . Simkortet kan beställas med klockan och måste laddas på med värde av köparen via Telia eller via APPEN Telia Refill. Abonnemanget behöver Tal/SMS/Surf/Data, vi rekommenderar Telia FASTPRIS 99kr.

SAFEKID klockorna är kompatibel med Telia SIM, i vår manual finns fortsatt info om andra operatörer. Denna info står kvar för de kunder som köpte sin enhet innan 1 juli 2016.

Hur lång standbytid har klockmobilen?

Standbytiden är cirka 1-2 dagar (Aktiverad 08-20) , givetvis beroende på omgivande temperatursnivå och användningsgrad.

SAFEKID Junior

Handled: 4.2cm till 2.7cm (se bild)
Armband: 15cm
Display: 3.3 x 2.3 cm

– Formgjuten för handleden. så den är lite mindre över just handleden, men gör att den sitter bra på en 4åring.
– Ej vattentät, så den ska inte användas vid regn, bad, dusch eller likn.
– Armbandet går att byta, dock ej färgen på själva klockdelen.

Mått Junior:
Handled: 4.2cm till 2.7cm (se bild)
Armband: 15cm
Display: 3.3 x 2.3 cm

Är klockorna vattentäta?

SAFEKID JUNIOR
SAFEKID JUNIOR klockorna är inte vattentäta men stänkskyddade. En förutsättning för att stänkskyddet skall fungera är att skyddslocket för USB laddningen är monterat. SAFEKIDS klockmobiler tål mycket men var väldigt försiktig med vatten i anslutning till klockmobilen.

SK400, SK400 X och SAFE23
Däremot är våra modeller SK400, SK400 X och SAFE23 vattentäta med IP67, klarar då upp till 30 min i vatten till ett djup av ca 1 m.
Klockan är vattentät (IP67). Den klarar enklare vattenlekar. Men man ska ej att ha klockan på sig vid bad, simning, duschning, då klockan kan utsätts för mer vatten under en längre period än vad som föreskrivs. Vår rekommendation är att INTE bada eller duscha med klockan, och inte utsätta den för mycket vatten.

Hur snabbt skickar Ni klockan efter order?

Vi skickar klockan senast 5-7 vardagar efter lagd order, oftast betydligt snabbare, är den ej i lager så annonseras detta tydligt i vår webshop.

Vilka abonnemang fungerar i våra SAFEKID klockmobiler?

SAFEKIDS klockmobiler kan beställas med ett Telia simkort, du behöver bara ladda kortet med värde och Tal/SMS/Surf. Vi har valt Telia då man har mkt god täckning och ett stabilt 2G nät som GPS mobilen positionerar sig mot när GPS signal saknas.

Hur lång standbytid har klockmobilen?

Standbytiden är cirka 1-2 dagar (Aktiverad 08-20) , givetvis beroende på omgivande temperatursnivå och användningsgrad.
SAFE23 har längre standbytid, ca 72-100 tim.