Bli affiliate till Safekid och tjäna pengar på din blogg eller webbplats

Har du en hemsida eller blogg och vill tjäna pengar på den? Vi betalar nämligen provision för varje köp som du förmedlar till safekid.se

Du har möjligheten att få betalt för varenda försäljning som går genom dina kanaler. Följ instruktionen nedan och kom igång redan idag!

Så här fungerar det:
Du skapar ett gratis konto hos oss på safekid.se och får tillgång till särskilda länkar som du använder för att länka till produkterna på vår webbplats. Du kan länka från en hemsida, en blogg, ett nyhetsbrev, etc. Du bestämmer själv vilka produkter du vill länka till.

När någon klickar på dina länkar och sedan köper från oss får du provision i ditt konto.

Varje månad kan du skicka en faktura baserad på din försäljningsstatistik. Du kommer att kunna se dina försäljningar genom en inloggning som vi ger dig. Eftersom att du ska skicka en faktura krävs det att du antingen har företag eller att du kan fakturera genom något företag som erbjuder fakturering för icke-anställda.

Missa inte chansen att tjäna pengar genom att tipsa om oss och våra produkter! Marknadsföringen som du gör för Safekid behöver inte bara innebära annonser, utan kan även ske som direkta blogginlägg med länk till safekid.se.

Fyll i formuläret för att skapa ett gratis konto och för att få mer information om samarbetet.

Om du har frågor om detta får du gärna kontakta info@safekid.se.

Varmt välkommen!

Kontaktuppgifter