Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

Därför ska du välja en GPS klocka från SAFEKID till ditt barn

 

Det finns många fördelar med att låta sitt barn ha en GSP klocka mobil på sin arm istället för en stor dyr mobiltelefon.

Klockan har man ”alltid” med sig på armen, det är inte en mobiltelefon som man lägger ifrån sig och glömmer bort. Klockan innehåller inte störande spel eller appar som gör att barnet tappar fokus. Klockan är ett bekvämt sätt för ditt barn att ha med sig när de är ute och leker, ska gå till en kompis, eller börjar gå till och hem från skolan själv.

Skillnaden mellan en vanlig mobiltelefon och GPS klocka är att klockorna är tåliga, billig och den glöms inte kvar på lekplatsen eller ramlar ut ur fickan när de exempelvis klättrar i klätterställningen. Ni föräldrar kan känna er mer trygga med en GPS klockmobil på ditt barns arm. Ni kan enkelt nå barnet när det är middagstid, eller se vart barnet befinner sig. Det går att sätta ett virtuellt staket över ett eller flera områden där barnet får vistas, går de utanför detta område så får ni ett alarm.

Barn eller en vuxen med funktionsnedsättning
Har du ett barn eller en vuxen med funktionsnedsättning, synskada, ADHD, så ger detta hjälpmedel ett extra stöd i vardagen. Här kan vår trygghetsklocka hjälpa till mer som har lite extra funktioner så som fall alarm, schemaläggning för medicin, stora tydliga symboler och siffror, klocka och datum kan ”talas” ut vid knapptryckning. Men även SAFEKID junior modellen är bra här, likaså SK400 och WP20.

SAFEWATCH Trygghetsklockan ger även personer med exempelvis en tendens för minnessvikt ett extra hjälpmedel. Med hjälp av klockans GPS kan man lokalisera och spåra personen och på ett enkelt sätt få kontakt med personen med hjälp av den inbyggda telefonen.

Trygghetsklocka är ett komplement
En GPS trygghetsklocka klocka för vuxna och barn är ett enklare komplement för att öka säkerheten, men ska aldrig ersätta hjälpmedel som ordinerats eller förskrivits av läkare och som exempelvis är nödvändiga för behandlingen av en sjukdom. Se trygghetsklockan som ett extra hjälpmedel för att enklare nå personen med hjälp av mobiltelefon funktionen

Vi hjälper dig välja rätt klocka
SAFEKID hjälper dig med att välja rätt klocka till ditt barn eller ungdom eller vuxen. Vi tillhandahåller en bra jämförelseguide på vår hemsida.

Service och support
Hos oss får du alltid som kund bra svensk support och kundtjänst. Du kan alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär på support.safekid.se/kundtjanst/ där du enkelt skriver in ditt ärende.

Att välja rätt klocka
Det är viktigt att välja rätt klocka till ditt barn. Våra olika klockor finns i olika storlekar med olika stora armband. Vår junior modell är främst till lite mindre barn, medans Trygghetsklockan är för äldre, ex vuxna.

Barn mellan 4-10 år
Till barn mellan 4-5 år upp till 8-10år rekommenderar vi SAFEKID JUNIOR modellen, då den är robust, tålig och formgjuten för små handleder.

Äldre barn mellan 7-13 år
Är ditt barn lite äldre mellan 7-8 år upp till 12-13 år, så fungerar WP20 modellen kanonbra. WP20 är en riktigt bra modell med 3 antenner vilket gör att den fungerar väldigt bra både utomhus och inomhus. Den har inte lika många funktioner som övriga modeller men tester visar att det är en riktigt pålitlig vän. WP20 körs med tillhörande appen PT-Smart.

I detta segment, har vi även SK400 modellen som har touch färg skärm. Lite fler funktioner än WP20, denna modell använder då SeTracker som app.

Äldre barn, ungdomar och äldre
I detta segment är det Trygghetsklockan som gäller. Armbandet är mer anpassar för lite större vuxna handleder. Klockan i sig är mer anpassad för en vuxen vardag. SAFEWATCH Trygghetsklocka SW100 har funktioner så som Klocka med datum, trygghetsfunktioner och mobiltelefon – i ett! Stora och tydliga siffror och symboler, larm vid fall, schemaläggning för medicin, SOS knapp med 3 förvalda nummer – larma om något hänt. Du kan skicka textmeddelanden och röstmeddelanden. En telefonbok med 30 förvalda telefonnummer och foto på kontaktpersonerna. Trygghetsklockan använder appen SeTracker med extra funktionalitet. Bra att veta är att när du lägger till klockan i appen så får du extra funktioner i appen helt enkelt mot när du använder appen till ex Junior klockan.

Tillbaka till startsidan för GPS Klocka barn.