Vårkänslor – Få 15% rabatt med koden APRIL24

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

VARFÖR SKA DU VÄLJA EN GPS KLOCKA FRÅN SAFEKID TILL DITT BARN?

DET FINNS MÅNGA FÖRDELAR MED ATT LÅTA DITT BARN ANVÄNDA EN MOBIL GPS KLOCKA PÅ ARMEN I STÄLLET FÖR EN STOR DYR MOBILTELEFON I FICKAN.

Safkekid APP

En av våra stora fördelar i jämförelse med andra märken på marknaden är vår egen app. Safekid app är skräddarsydd för din klocka. Vi testar och uppdaterar kontinuerligt den för bästa funktionalitet. Den är helt gratis att använda och ladda ned via Google Play och APP store. Du skapar enkelt ett konto i appen med din e-postadress och kopplar din specifika klocka till ditt användarkonto.

Fördelar med mobil GPS-klocka

Klockan har man ”alltid” med sig på armen, det är inte en mobiltelefon man lägger ifrån sig och glömmer bort. Klockan innehåller inte störande spel eller appar som gör att barnet tappar fokus. Klockan är ett bekvämt sätt för ditt barn att ha med sig när de är ute och leker, ska gå till en kompis, eller börjar gå till och från skolan själv.

Skillnaden mellan en vanlig mobiltelefon och en GPS klocka är att klockorna är tåliga, billigare än vanlig mobiltelefon och den glöms inte kvar på lekplatsen eller ramlar ut ur fickan när de exempelvis klättrar i en klätterställning. Ni föräldrar kan känna er mer trygga med en GPS klockmobil på ditt barns arm. Ni kan enkelt nå barnet när det är middagstid, eller se vart barnet befinner sig. Det går att sätta ett virtuellt staket över ett eller flera områden där barnet får vistas Går de utanför detta område så får ni ett alarm.

Barn eller en vuxen med funktionsnedsättning
Finns det en familjemedlem med funktionsnedsättning, ger detta hjälpmedel ett extra stöd i vardagen. Här kan vår trygghetsklocka hjälpa till med extra funktioner som fallalarm, schemaläggning för medicin, stora tydliga symboler och siffror. Klocka och datum kan ”talas” ut vid knapptryckning.

XL-17 seniorklockan ger även personer med exempelvis en tendens för minnessvikt ett extra hjälpmedel. Med hjälp av klockans GPS kan man lokalisera och spåra personen och på ett enkelt sätt få kontakt med personen med hjälp av den inbyggda telefonen.

Trygghetsklockan är ett komplement
En GPS trygghetsklocka för vuxna och barn är ett enklare komplement till ökad säkerhet. Du ska aldrig ersätta hjälpmedel som ordinerats eller förskrivits av läkare och som är nödvändiga för behandling sjukdom. Se trygghetsklockan som ett extra hjälpmedel för att enklare nå personen med hjälp av funktionerna på klockan.

Vi hjälper dig att välja rätt klocka

SAFEKID hjälper dig att välja rätt klocka till ditt barn, ungdom eller vuxen. Vi erbjuder alltid fri support. Kontakta oss gärna för vidare hjälp om du har frågor eller funderingar kring ditt köp av mobilklocka.

Service och support

Hos oss får du alltid som kund svensk support och kundtjänst. Du kan alltid kontakta oss via vårt kontaktformulär på support.safekid.se/kundtjanst/ där du enkelt skriver in ditt ärende.

Att välja rätt klocka

Våra modeller är anpassade för barn i ålder fem år och uppåt. Givetvis kan yngre barn använda klockan – det är individuellt för varje barn och du som föräldrar avgör detta. Vi har i dagsläget tre modeller, Rocket, Zenit och Nova. Skillnaden är inte speciellt stor i funktion. Den största skillnaden är att Nova har utbytbara skal i olika färger och kan anpassas enligt ditt barns personliga smak och tycke. Finns blå, rosa och standardfärgen svart.

Äldre barn, ungdomar och äldre

I detta segment har vi XL-17 Seniorklockan. Armbandet är mer anpassat för lite större vuxna handleder. Klockan i sig är mer anpassad för en vuxen vardag. Seniorklockan XL-17 har funktioner så som klocka med datum, trygghetsfunktioner och mobiltelefon – i ett! Stora och tydliga siffror och symboler, larm vid fall, schemaläggning för medicin, SOS knapp med 3 förvalda nummer – larma om något hänt. Du kan skicka textmeddelanden och röstmeddelanden. En telefonbok med 30 förvalda telefonnummer och foto på kontaktpersonerna.

Trygghetsklockan använder appen Safekid med extra funktionalitet.

Tillbaka till startsidan för GPS Klocka barn.

Select currency