Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

Blogg & Nyheter

Midsommartårta

Midsommartårta

Snart är det dags att fira midsommar! Och vad vore en midsommar utan den klassiska midsommartårtan? Vi vill dela med oss av ett supergott recept på en midsommartårta. Och dessutom är detta en perfekt midsommaraktivitet att göra tillsammans med hela familjen!

Barnens egen glassfabrik: Skapa magisk glass med detta superenkla recept!

Barnens egen glassfabrik: Skapa magisk glass med detta superenkla recept!

Vi vill dela med oss av ett super smarrigt recept som kommer att överträffa alla förväntningar. Dessutom är det även en rolig aktivitet att göra tillsammans med barnen! Dessa fruktiga yoghurt glassar är både uppfriskande och ljuvligt goda. Låt oss ta en närmare titt på hur du kan skapa dessa läckra godsaker!

Sommaraktiviteter för hela familjen

Sommaraktiviteter för hela familjen

I den här artikeln vill vi dela med oss av några härliga sommarupplevelser som hela familjen kan njuta av. Vi har samlat idéer som passar alla åldrar och intressen, så låt oss ge oss ut på upptäcksfärd!

En säker sommar med Safekid!

En säker sommar med Safekid!

Sommarkänslan ligger i luften och solen blir allt starkare för varje dag som går. Det är den perfekta tiden att njuta av utomhusaktiviteter, resor och mysiga stunder med familjen. Men för att göra din sommarupplevelse ännu bättre och säkrare finns det några viktiga saker att tänka på.