Vårkänslor – Få 10% rabatt med koden MAJ24

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

SAFEKID – med barnens säkerhet i fokus.

Safekid är ett svenskt företag som grundades 2015 med en vision att skapa en tryggare värld för barn och vuxna. Vi specialiserar oss på GPS-klockor och smartklockor som är utformade för att öka säkerheten och välbefinnandet för användaren.

Safekid erbjuder också ett brett sortiment av leksaker för barn och skräddarsydda mobilabonnemang för GPS-klockor och mobiltelefoner.

Sedan Safekids etablering har vi sålt över 30 000 GPS-klockor för barn, och huvuddelen av försäljningen sker via vår egen webbplats, safekid.se.

Safekid var den första leverantören i Sverige som erbjöd GPS-klockor för barn, och vår enastående svenska support och höga betyg på Google visar på förtroende och kvalitet.

 

En Safekid-klocka

En Safekid-klocka är en pålitlig följeslagare för både barn och vuxna. Med en inbyggd mobiltelefon, SOS-knapp och GPS-spårning via Safekids egen app, är klockan utformad för att öka säkerheten och tryggheten för användarna. Klockan har även hälsofunktioner, inklusive en stegräknare, som uppmuntrar barnen att vara mer aktiva och hälsosamma.

Med klockan på armen kan barn enkelt ringa hem eller till mor- och farföräldrar, och föräldrarna kan tryggt hålla koll på var deras barn befinner sig med hjälp av GPS-positioneringen som syns på kartan i appen. Föräldrarna kan enkelt justera klockans inställningar och få fullständig kontroll över sin användning.

Select currency