Vi firar 9år – Få 19% rabatt med koden SAFEKID9

Vi firar 9år – Få 19% rabatt med koden SAFEKID9

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

SAFEKID GPS KLOCKA BARN

Läs mer om vår GPS klocka för barn
Som förälder slutar man aldrig att oroa sig för sina barn så fort de är utanför hemmets trygga väggar. När de tar sig till och från skolan, mellan aktiviteter, när de är ute och leker med sina vänner eller helt enkelt är ute där de inte har en vuxens uppsyn så är det skönt och tryggt om det går att hålla koll på vart de befinner sig, och dessutom nå dem om det skulle vara något.

En smartare lösning – gps klocka för barn

Många väljer att ge sina barn smartphones i dagens läge, men genom att ge dem en GPS klocka barn så kan smartphonen få vänta ytterligare några år.

Risken med att ge sina barn en smartphone i en så tidig ålder är att de lätt fastnar framför skärmen. När man som vuxen inte befinner sig i barnens närvaro kan det lätt hända att de spelar på sin mobil istället för att vara ute och leka med sina vänner. Spel och andra roliga appar kan dessutom göra att barnen glömmer tiden och kommer försent hem, till skolan eller till sina aktiviteter. För att uppmuntra till mer kreativ lek ute i det fria kan därför en GPS klocka för barn vara det perfekta redskapet istället för en skärm.

Säkerhet med en gps klocka barn

Dessutom kan en telefon lätt tapps bort eller bli stulen vilket kan kosta en stor summa pengar att ersätta den. Barn tycker om att springa omkring och har inte alltid den bästa kollen på vart de lägger sina värdesaker, vilket gör telefonerna till lätta byten för ficktjuvar. Eller så glömmer de sin telefon i skolan när de ska gå hem, vilket gör att de tappar sin funktion.

En SAFEKID GPS klocka för barn sitter alltid på handleden och löper därför mindre risk för både stöld och att den ej tappas bort. Denna kan de enkelt ha på sig även när de springer runt och leker på lekplatsen och behövs därför aldrig tas av.

Safekid GPS klocka barn

GPS KLOCKA MED FLERA OLIKA FUNKTIONER

Att ge sina barn en GPS klocka kan ha många fördelar, speciellt beroende på hur många funktioner du vill att den ska ha. Tack vare GPS-funktionen går det alltid att se vart de befinner sig när du inte kan ha koll på den personligen. För barn som precis har börjat ta sig runt på egen hand kan därför denna funktion hjälpa till i övergångsfasen fram tills båda parter känner sig säkra.

Vår GPS klocka för barn är till skillnad från ömtåliga telefoner väldigt stöttåliga. Eftersom de gärna ska sitta på handleden under hela tiden barnen är ute så behöver ni inte vara rädda för att de ska gå sönder under lek och stim.

Förutom funktionen med GPS så är det också till stor fördel att den också visar tiden. Detta gör det enklare för barnen att hålla koll på tiden och att de inte blir sena hem till kvällsmaten eller till sina aktiviteter. På en del modeller har du även möjlighet att ringa till klockan. Är barnen ute och leker medan du lagar mat kan därför denna funktion komma väl till hands, då du snabbt kan nå dem för att låta dem veta att det är dags att komma hem.

Idag finns modeller som inte bara har 2G, utan även 3G för att spara på batterierna så att barnet kan vara ute och leka länge och flera gånger utan att batteriet skulle riskera att laddas ur.

FÖRDELAR MED EN GPS KLOCKA BARN

Det är viktigt för barn att vara ute och röra på sig så mycket de kan och får, och speciellt att få lov att vara ute och röra på sig på egen hand. Det är nyttigt att lära sig hantera tiden och ta sig mellan hem, skola och aktiviteter och ta ett eget ansvar. Tack vare en GPS klocka för barn från SAFEKID kan de få lov att röra sig mer fritt utomhus, vara spontana och hänga mer på äventyr med vännerna utan att föräldrarna behöver oroa sig lika mycket. Genom att ha sin GPS klocka för barn fastsatt på handleden glöms den inte bort och följer därför med så fort barnen springer från en plats till en annan.

Genom att ge dem en GPS klocka för barn kan du hur enkelt som helst kolla upp vart de befinner sig när du känner dig orolig och nå dem när du behöver. Till skillnad från en mobil så slarvas denna inte bort, tappas inte ur fickan och den återvänder därför alltid hem med barnet.

Förutom att vara en smart lösning så blir den därför också väldigt sparsam och du slipper lägga massa pengar på en telefon eller en ersättande telefon till den som kom bort eller gick sönder.