Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

GPS KLOCKA FÖR BARN - BÄST I TEST 2024

Ett antal familjer har hört av sig efter att de provat olika modeller av gps klockor för barn och berättat för oss att de anser att Safekids GPS klocka är bäst i test. Anledningarna till detta är många, bland annat att barnen tycker att klockorna är lätta att använda och samtidigt snygga.

Gps klocka för barn från Safekid är bäst i test 2024

Känslan som uppstår när ditt barn saknas och han eller hon inte går att hitta är fruktansvärd. En känsla som förhoppningsvis ingen förälder eller närstående ska behöva uppleva. Med hjälp av en gps klocka för barn elimineras den känslan och skapar ett lugn som många tycker är värd alla pengarna i världen. Gps klocka för barn från Safekid är bäst i test och nedan finns information om fördelarna med att använda gps klocka för barn, de mest populära modellerna och vad många tycker är bra med Safekids gps klocka för barn.

Fördelarna med att använda gps klocka för barn

Många föräldrar väljer att ge sina barn en smartphone i tidig ålder för att bland annat kunna nå dem och för att kunna se vart de befinner sig men detta medför en del nackdelar jämfört med en gps klocka för barn. Bland annat är smartphones större och klumpigare än vad en gps klocka är samtidigt som risken för att barnen fastnar framför skärmen på mobilen är markant större med en mobil. Med ett enormt utbud av spel och roliga appar kan barnen fastna och dessutom glömma bort tiden och bli försenade till platser. Istället för en skärm kan också en gps klocka för barn uppmuntra till fler aktiviteter och kreativ lek ute i naturen.

En gps klocka för barn tappas inte heller bort lika lätt som en telefon kan göra, risken för stöld minimeras också enormt eftersom barnen har på sig gps klockan majoriteten av tiden. Klockan har flera fördelar som gör det enkelt för barnen att använda den vid olika tillfällen, bland annat är den vattentät vilket gör att den både går att använda vid regn oväder och vattenfyllda äventyr. Dessutom blir det enklare för barnen att hålla tiden när de är ute och leker, med hjälp av klockan kan de enklare komma hem i tid till middag eller inte bli sena till sina aktiviteter. Gps klockan för barn skapar en stor säkerhet till speciellt yngre barn som nyligen har börjat springa runt och letar efter äventyr.

Gps klockor för barn – de mest populära modellerna

Safekid erbjuder ett brett sortiment av gps klockor för barn som är bäst i test och det kan vara lite svårt att veta vilken klocka som passar ditt barn bäst. Beroende på vilken ålder barnet är och vilka funktioner man vill att klockan ska ha, passar vissa modeller bättre och sämre. Exempelvis går det att ringa med vissa modeller medans det med andra modeller kan finnas schema och liknande. De mest populära valen när det kommer till gps klockor för barn är följande:
SAFE23
Den här gps klockan för barn är stilren och passar de flesta, mest lämplig för barn mellan 6-15 år. Klockan finns i flera olika färger och har hög kvalitet. Den här modellen går det att ringa med och innehar en telefonbok som rymmer upp till femton telefonnummer. SAFE23 är också en gps klocka för barn som är vattentålig, det är alltså inga problem att använda klockan även vid enklare vattenäventyr. Om barnen exempelvis hamnar i ett vattenkrig med sina vänner, behöver denne inte tänka på att ta av sig klockan först. Dock rekommenderas det inte att duscha eller bada med klockan, även om den ska tåla vatten kan det enklare sippra in vatten om den befinner sig under vattenytan en längre tid.

SAFEKID ROCKET 4G
Vår nya modell med 4G och menyer på bland annat Svenska. Klockan har en ny snygg design. Finns nu i Svart, blå och rosa färg.

Rocket har följande:
✔ Ny hårdvara som ger bättre signal och GPS-positionering.
✔ Vibration.
✔ Enklare montering av simkort.
✔ Svenskt språk i klockans menyer.
✔ Tydligare skärm.
✔ Fler startbilder att välja mellan.
✔ Stilrenare utseende.
✔ Telefonbok med bild på personen – Barnet ser enkelt vem som ringer.
✔ Översättningsfunktion med Google translate – automatisk ljudöversättning.

JUNIOR.T6
Den nya gps klockan för barn Junior T.6 kommer ersätta SAFEKID Junior. Junior.T6 har en touchskärm och har ett tydligare utseende än den äldre modellen. Den här gps klockan för barn har snabbt blivit populär och bäst i test. Modellen har förutom gps lokalisering också en samtalsfunktion för att kunna användas för samtal. Junior.T6 gps klocka för barn finns med både analog och digital visning av tiden och finns i färgerna svart eller rosa.

Junior.T6 gps klockan är vattentät för att dina barn ska kunna använda den när det är kraftiga regnskurar och samtidigt inte behöva tänka på att ta av den vid äventyr med vatten. Äventyr som exempelvis kasta vattenballonger går jättebra men det rekommenderas inte att duscha eller bada med klockan. Även om den är vattentät kan det skada klockan om den vistas i vatten under en längre tid.

Varför är Safekids gps klocka för barn bäst i test 2024?

Flera familjer har provat flera olika modeller av gps klockor för barn och kommit fram till att Safekids gps klocka är bäst i test. Anledningen till detta är många, bland annat att barnen tycker att klockorna är lätta att använda och samtidigt snygga. Beroende på vilken ålder ditt barn är i kan vissa modeller passa bättre. Klockorna har lite skillnader i deras funktioner men grundfunktionen gps lokalisering finns självklart i alla gps klockor från Safekid. Med hjälp av funktionen kan föräldrar känna större trygghet och säkerhet för sitt barn när de är ute och leker i parken eller är på en cykeltur exempelvis.

Här kan du läsa när Barnguiden.nu har testat flera olika klockor för att hitta den bästa gps-klockan för barn.

Andra anledningar till att Safekids gps klocka för barn är bäst i test 2024 är den snabba supporten som finns att tillgå. Enkelt och smidigt finns det möjlighet att ringa supporten om man undrar något eller om man behöver hjälp med gps klockan. Enligt kunderna har Safekid helt enkelt det bästa sortimentet av gps klockor för barn vilket medför att de är bäst i test.

Select currency