Vårkänslor – Få 15% rabatt med koden APRIL24

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

Rocket eller Nova – Vad ska du välja?

nov 19, 2021

Skillnader mellan Nova och Rocket​

 

Många undrar över skillnaden mellan våra två modeller – Rocket och Nova.

här gåR VI igenom de främsta skillnaderna:

 

Skillnaden mellan Nova och Rocket är inte så stora. De är i grunden samma klockor, och Nova är en vidareutveckling av Rocket 4G klockan. Detta innebär bland annat att de funktioner som finns i Rocket 4G även finns i Nova klockan. I båda klockorna går det att ladda ner ett fåtal appar. För Nova klockan finns det en app, Flashcards, att installera, som inte finns i Rocket 4G.

Nova klockan har utbytbart armband, vilket gör det väldigt enkelt att byta på klockan. På det sättet kan man lätt ändra till en annan färg när man känner för det. På Rocket kan du byta armbandet, men får då inte annan färg på själva ramen runt uret.

Båda modellerna är ungefär lika stora. Nova kan upplevas lite större då armband/ramen som går att ta bort. Vilket gör att båda klockorna ska passa bra till både en 7 och 10 åring. Är du bara ut efter att kunna ringa och skicka SMS med klockan så räcker det med Rocket 4G klockan.

Båda klockmodellerna går att ringa med, har SMS funktion, GPS, Geofence och mycket mer. Exakt vad varje klocka har, se respektive produktsida.

Klockorna är likvärdiga, men skiljer sig mest i utseendet och det utbyttbara armbandet. Vill man ha lite mer funktionalitet så är Nova att rekommendera.

Rocket 4G – En prisad mobil gps klocka.

Safekid Rocket 4G är en klocka med gps och mobiltelefon, som barnet enkelt kan bära och använda. Med denna klocka kan man ringa till och från klockan – precis som med en mobiltelefon, smidigt.

NU MED:
✔ SMS funktion – skicka sms till kontakter i telefonboken i klockan. Kan även ta emot sms från kontakter också.
✔ Nerladdning av utvalda appar för att bygga ut klockans funktion

1,595 kr

SAFEKID NOVA – en 4G GPS klocka

Safekid NOVA är en lättanvänd och barnvänlig 4G-klocka med GPS och mobiltelefon. Det går att ringa till och från klockan – precis lika smidigt som med en mobiltelefon. 

✔ SMS funktion – skicka sms till kontakter i telefonboken i klockan. Kan även ta emot sms från kontakter också.
✔ Enkelt byta till nytt armband och färg.
✔ Klockan kommer med ett svart armband.
✔ Det går att ringa till och från klockan.

1,595 kr

Select currency