Trygghet för hela familjen

Som förälder kan man inte sluta att oroa sig för sina barn när man inte har uppsyn över dem. Det går inte att ha koll på dem överallt, förutom med en gps klocka för barn. Istället för att ge barnen en smartphone i tidiga år är det fördelaktigt att använda en gps klocka. Den skapar en viss trygghet som förälder att alltid kunna kolla vart ens barn håller hus.

Med gps klockan för barn kan du markera en zon och när barnet överstiger den gränsen får du ett sms till din mobil. Skulle olyckan vara framme går det att snabbt lokalisera barnet och kalla på hjälp om det behövs. Barnen kan också använda klockan för att trycka på en knapp så går det en signal till SOS.

Det är lätt hänt att barnen glömmer bort tiden bland lek och äventyr. Med en gps klocka för barn kan du också skicka korta röstmeddelanden som berättar när det är dags att komma hem för middag.

En förälder kommer aldrig att sluta oroa sig för sina barn men det går att skapa en trygghet för hela familjen genom att använda en gps klocka. Passar utmärkt för skidsemestern på sportlovet, solsemester på sommarlovet eller på en vanlig vardag som innebär skola och aktiviteter.