Vårkänslor – Få 10% rabatt med koden MAJ24

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

NYHET2024

Zenit - TRYGGHET FÖR HELA FAMILJEN

✔ Mobilklocka med GPS
✔ Gratis APP
✔ Knivskarp OLED-Skärm
✔ Framtidssäker 4G klocka

 

XL17

Snyggare

Låt ditt barns handled glänsa med en Zenit från Safekid. Med sina smidiga linjer och stilrena design kommer Zenit att bli en naturlig accessoar samtidigt som den håller dig och ditt barn uppkopplade och säkra.

Skarpare

En oslagbar skärpa och detaljrikedom tack vare Zenits knivskarpa OLED-skärm. Varje bild och varje ord blir levande på skärmen, vilket ger ditt barn en otrolig visuell upplevelse av klockan.

Säkrare

Med en Zenit från Safekid kan familjen känna sig trygg. GPS-spårning, snabb åtkomst till nödnummer och anpassningsbara säkerhetsinställningar skapar trygghet i alla situationer.

Frihet och trygghet med en Zenit på barnets handled.

Är ni redo att ta steget in i framtiden med vår mest avancerade mobilklocka någonsin? Då är Zenit det perfekta valet för dig och din familj! Med klockans imponerande funktioner och användbara egenskaper kommer Zenit att förändra hur ni upplever trygghet och säkerhet.
  • agsdi-hand-watchGPS för platsindikation
  • agsdi-hand-watchGratis app för smidig användning
  • agsdi-hand-watchKnivskarp OLED-skärm
  • agsdi-hand-watchUtbytbara armband för personlig stil
  • agsdi-hand-watchSäkerhet, stil och skärpa i ett

Vår egen app Safekid fungerar med Zenit och är självklart gratis.

Barnets första mobiltelefon!

Genom klockan kan barnet enkelt ringa och omedelbart svara när det blir uppringt. Skolläge med stör ej-funktionen gör det möjligt att fokusera under skoltid.

Knivskarp OLED-skärm

Världen blir kristallklar genom Zenits imponerande OLED-skärm. Varje bild och meddelande visas med enastående skärpa och färgåtergivning, vilket ger barnet den bästa visuella upplevelsen någonsin på en Safekid mobilklocka.

Utbytbara armband

Ge klockan en personlig touch genom att välja mellan svart och rosa armband och anpassa efter barnets känsla och smak. Båda armbanden ingår i förpackningen.
P
On/off knapp. Som även fungerar som SOS knapp
P
Knivskarp skärm
P
Enkel montering av simkort.
P
Armband som går att byta ut.
L
Kamera för foto och videosamtal
L
Datum och tid
L
Bakgrunder som går att ändra

Full av funktioner

Upptäck Zenit – den ultimata mobilklockan med trygghet och kommunikation för ditt barn! Med Zenit får barnet inte bara en mobiltelefon på handleden utan också en robust uppsättning funktioner som gör den till den optimala följeslagaren under ditt barns äventyr. Med inbyggd GPS och 4G är Zenit redo att hålla dig uppdaterad om ditt barns plats i realtid.

Du kan vara lugn varje gång det ger sig i väg. Barnet kan ringa enkelt direkt från handleden och svara omedelbart när det blir uppringt. Dessutom erbjuder Zenit nordiska språk i Safekid-appen för en enkel användning och förståelse för både barn och föräldrar.

Videosamtal och kamera ger möjlighet att hålla kontakten och dela speciella ögonblick direkt från handleden. Med både analog och digital urtavla får ditt barn en klassisk eller modern look som passar deras stil.

XL17

Trygghetszoner

Trygghetszoner låter dig skapa digitala staket där du kan få omedelbara aviseringar om ditt barn går utanför säkerhets­området. Dessutom ger skolläge / stör ej-funktionen möjlighet att fokusera under skoltid.

Datum & tid

Med datum och tid, alarmklocka och vibration håller Zenit ditt barn organiserat och uppmärksam på sina dagliga aktiviteter. Den imponerande 1,78-tums HD OLED-skärmen ger en distinkt och skarp presentation av all information.

GPS+LBS+WIFI

Zenit är utrustad med GPS+LBS+WIFI och stöder nano SIM-kort för konstant anslutning. Med Android OS och kompatibilitet med Safekids egen app för både iPhone och Android är Zenit en allt-i-ett-lösning för föräldrar och barn.

Gratis app

Med vår kostnadsfria app, Safekid, kan du enkelt och bekvämt övervaka och hantera Zenit från din smartphone. Få omedelbara aviseringar, spåra rörelser och ställ in individuella inställningar för varje familjemedlem direkt från din mobil.

Hämta i App Store
Hämta i google Play

Zenit är vår bästa klocka

Uppgradera till Zenit idag och ge ditt barn friheten att utforska världen med trygghet på sin handled.
Select currency