Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans med DHL. Fri frakt över 500 kr.

Svenskt företag med svensk support. Snabb leverans DHL. Fri frakt över 500 kr.

Välj bild

Välj belopp

Leverans information

Mottagare
Din information

Presentkort

Varje gång någon det är födelsedag eller det är dags att köpa julklappar, funderar vi över samma sak… Hur ser den perfekta presenten ut? Nu har vi svaret – ett presentkort från Safekid! Vill du tacka någon med en liten present? Du bestämmer själv värdet på presentkortet, från 250 till 3 500 kr.

I lager

250 kr3,500 kr

Ge en gåva med stil

Våra presentkort är allt annat än trista och tråkiga! De liknar mer grattiskort med snygga, stilsäkra motiv än en shoppingkupong. Bland våra olika presentkortsmallar är det enkelt att välja den design som passar bäst för varje tillfälle och mottagare. Lägg gärna till ett personligt meddelande som mottagaren kan läsa på presentkortet eller i pdf-versionen.

Skriv ut presentkortet eller skicka det med posten

För att din present ska kunna nå mottagaren i rätt tid finns Safekids presentkort i olika format. Du kan skicka det med brev som ett födelsedagskort. Eller är du ute i sista minuten och kan helt enkelt inte vänta tills posten kommer? Då kan du välja pdf-dokumentet för att skriva ut presentkortet eller få det skickat till din e-postadress. Kom bara ihåg att du inte kan byta Safekids presentkort när du väl har köpt det. Vill du rulla ihop presentkortet och knyta ett vackert sidenband om? Eller vika presentkortet och lägga det i ett stilrent kuvert? Hur du än gör är gåvan klar att överräckas!

Så här löser du in ditt presentkort från Safekid

När du beställer skriver du helt enkelt in presentkortets kod i fältet som är avsett för detta. Tänk på att göra det innan du avslutar din beställning, eftersom det tyvärr inte är möjligt att lösa in presentkortskoden i efterhand. Du får gärna kombinera så många presentkort från Safekid som du vill, upp till ett maximalt belopp på 10 000 kr.

Vill du bara köpa ett tillbehör och spara resten av presentkortet till senare? Inga problem! Vi har inget minsta beställningsvärde. Förvara presentkortet noggrant så att det inte kommer bort – vi kan tyvärr inte ersätta beloppet eller erbjuda dig kontanter. Självklart har du returrätt även om du har beställt en vara med ett presentkort. Då registreras varans värde på Safekid och du kan använda tillgodohavandet vid nästa beställning.

Giltighetstid: 1 år